Onderhoud


Uyterlinde Koeltechniek is gespecialiseerd in service en onderhoud van een breed scala aan koel- en vriesoplossingen in diverse bedrijfstakken. Ons ervaren team van koelspecialisten zorgt met een snelle en adequate inzet voor continuiteït van uw klimaat- en proceskoeling.

Met kennis van zaken, jarenlange ervaring en het juiste gereedschap lossen wij snel eventuele storingen op. Ook 's avonds en in het weekend.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk betrouwbare koeling voor onze klanten is en bieden daarom een doordacht onderhouds- en serviceprogramma op maat.

Wij zijn bedreven en ervaren in de reparatie en het onderhoud van o.a. koelcellen, vriescellen, ijsblokjesmachines en koelwerkbanken.

Actueel


Vacatures

Allround Servicemonteur(s) Koeltechniek

Wegens uitbreiding van onze activiteiten en toename van werkzaamheden zijn wij op zoek naar:

  • Monteur woonachtig in omgeving Utrecht
  • Monteur woonachtig in omgeving Amsterdam
  • Monteur woonachtig in omgeving Den Haag
> Lees verder...


Waarom preventief onderhoud aan uw vries- en koelinstallaties?

Met preventief onderhoud aan uw professionele koelinstallaties voorkomt u niet alleen storingen, u verlengt ook de technische levensduur van uw koel- en vriesapparatuur. Afhankelijk van hoe intensief u ....

> Lees verder...


Gratis tips van onze koelmonteurs.

Onze koelmonteurs komen iedere dag in keukens en restaurants van bedrijven, horeca en instellingen. Koel- en vriesapparatuur is van cruciaal belang en wanneer uw apparatuur niet goed werkt kan dit vervelende gevolgen hebben.

> Lees verder...


Uyterlinde Koeltechniek BV

Sportlaan 8
4209 AX Schelluinen

T 0184-621210

E info@uyterlindekoeltechniek.nl