Waarom preventief onderhoud aan uw vries- en koelinstallaties?


Waarom preventief onderhoud aan uw vries- en koelinstallaties?

Met preventief onderhoud aan uw professionele koelinstallaties voorkomt u niet alleen storingen, u verlengt ook de technische levensduur van uw koel- en vriesapparatuur. Afhankelijk van hoe intensief u de koelapparatuur verbruikt, voeren wij per apparaat één of twee maal per jaar preventief onderhoud uit. Voor sommige koelinstallaties is zelfs sprake van een onderhoudsplicht vanwege milieuwetgeving. Bij installaties met een grotere hoeveelheid koudemiddel zijn daarom de wettelijke milieubepalingen leidend, waardoor er wettelijk meer onderhoudsbeurten verplicht zijn.

Vanzelfsprekend kunnen wij u hierbij uitgebreid adviseren. Uyterlinde Koeltechniek biedt preventief onderhoud aan alle koel- en vriesinstallaties. Met een onderhoudscontract van Uyterlinde Koeltechniek bent u verzekerd van periodiek onderhoud en inspecties.

Tijdens een preventieve onderhoudsbeurt controleren wij de ten eerste de goede werking van de koel- of vriesinstallatie. Alle mechanische, elektrische en elektronische onderdelen worden gecontroleerd op veiligheid, betrouwbaarheid en vanzelfsprekend slijtage. Verder controleren wij de afstellingen en de minder betrouwbaar geworden componenten en zonnodig corrigeren wij deze direct. Ook checken wij de olievulling, verzuring en het koudemiddel. Daarnaast reinigen wij de condensors en controleren wij de diverse drukken en temperaturen. Tot slot werken wij uw logboeken bij indien dit van toepassing is.

Wilt u dat uw koel- en vriesinstallaties zo lang mogelijk meegaan? Wilt u ook de nadelige gevolgen van koelstoringen zoveel mogelijk beperken? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Actueel


Verhuisd!

Sinds december 2020 zijn wij werkzaam vanuit ons nieuwe pand aan de Sportlaan 8 in Schelluinen. Vanaf nu zullen alle goederen en diensten op ons nieuwe adres geleverd moeten worden. Wij vragen u vriendelijk dit aan te passen in uw administratie (voor zover dit nog niet gebeurd is).


Houd je hoofd COOL deze zomer!

Juist in deze tijd is het belangrijk je hoofd koel te houden. Veranderende leef- en  werkomstandigheden, "corona-stress" en de steeds warmer wordende zomers vragen om een beetje extra aandacht voor je woon- en (thuis)werkplek.

Wij denken met je mee en brengen je heel betaalbaar de koelte thuis. Is dat niet cool?

AIRCO ACTIE 2021

> Lees verder...


Vacatures

Allround Servicemonteur(s) Koeltechniek

Wegens uitbreiding van onze activiteiten en toename van werkzaamheden zijn wij op zoek naar:

  • Monteur woonachtig in omgeving Utrecht
  • Monteur woonachtig in omgeving Amsterdam
  • Monteur woonachtig in omgeving Den Haag
> Lees verder...


Waarom preventief onderhoud aan uw vries- en koelinstallaties?

Met preventief onderhoud aan uw professionele koelinstallaties voorkomt u niet alleen storingen, u verlengt ook de technische levensduur van uw koel- en vriesapparatuur. Afhankelijk van hoe intensief u ....

> Lees verder...


Gratis tips van onze koelmonteurs.

Onze koelmonteurs komen iedere dag in keukens en restaurants van bedrijven, horeca en instellingen. Koel- en vriesapparatuur is van cruciaal belang en wanneer uw apparatuur niet goed werkt kan dit vervelende gevolgen hebben.

> Lees verder...


Uyterlinde Koeltechniek BV

Sportlaan 8
4209 AX Schelluinen

T 0184-621210

E info@uyterlindekoeltechniek.nl